Fysiurgisk / Body relief massage til mænd og kvinder

Body Relief massagen løsner op for blokeringer og muskelspændinger i hele kroppen, så den genfinder sin naturlige rytme.

Denne unikke form for kropsmassage består bla. af dybdegående og pulserende massageteknikker, fysiurgisk, ESSE (bindevævsmassage), meridian- banemassage, akupressur, lymfe-drænage, organ-massage, KST omkring TMJ kæbe led og  led- frigørelser.

behandlingen tilpasses til din krop og dit behov. Herved løsnes op for blokeringer og muskelspændinger i hele kroppen, så den genfinder sin naturlige rytme.

Behandlingen er baseret på en forståelse for at alt i kroppen er forbundet, alle celler og hvert enkelt organ kommunikerer med hinanden. Dagligdagens stress, uhensigtsmæssige arbejdsstillinger, uforløste følelser, tankemylder mm. stresser kroppen og dens velbefindende. Det medfører bla. at kroppen svækkes og i værste fald mister evnen til at helbrede sig selv. Dette resultater fx i muskelspændinger, ledsmerter, hovedpine, samt diverse sygdomme.

Mænd og kvinder belaster deres krop lidt forskelligt (fx er mænd typisk mere usmidige men mere fysisk betonet), derfor tilpasses behandlingen individuelt.

Varighed/Priser

30 min: kr. 399,-

45 min: kr. 499,-

60 min: kr. 649,-

Se med her om Fascia (bindevæv)

https://www.youtube.com/watch?v=qSXpX4wyoY8&index=2&list=PL-4ZwCbKzJrr-JLaXpp-aJaU-KWI7eTwx

Har fascia og stress noget med hinanden at gøre?

Det ser ud til at Fasciavævet kan blive påvirket af langvarigt mentalt stress. Det viser sig, at øget sympaticus (kæmp-eller-flygt) aktivitet og en ubalance i nervesystemet kan gå ind og påvirke en bestemt type Fasciaceller, som har evnen til at trække sig sammen, lidt med samme kvalitet som muskelceller, og gøre vævet stift, og dermed mindre elastisk.