Malue Sommer sidder på en græsplæne med armene udstrakt. Viser hendes personlighed.

Kan jeg Blogge?

Blogger

BLOGGER? What? mig? hmmmm… Og så gik jeg igang med noget research…..( i ca. 20 min) eller dvs. først var jeg lige forbi det gamle mønster med: kan jeg det? hvordan gør man? skal jeg forberede mig? er jeg god nok? De andre skriver så godt og bla bla bla…

Bevidsthed

Heldigvis fangede jeg mig selv, aede mig selv kærligt på kinden, og kom i tanke om at jeg jo i de sidste 4 år netop har erkendt at jeg jo ikke skal være eller gøre som alle andre, jeg skal bare gøre det, der gør MIG glad:) Og hvad nu hvis jeg ikke følger den perfekte opskrift? Hvad nu hvis jeg giver mig selv plads til at være den jeg er, og udfra det, bare dele mig med jer?

Wauw det er så skønt når jeg benytter de værktøjer på mig selv, som jeg deler ud af til mine klienter. De værktøjer der for hver dag de sidste 4 år har givet mig et helt andet liv, fyldt med glæde og i stand til at give plads til alt det der ikke er perfekt.

Hvad kommer der mon til at ske her på denne Blog

Jeg ønsker mig at det skal være en inspirations kilde, et sted at hente håb, et sted at møde nye mulighedder, et sted, hvor der er plads til en lidt anden og sjovere måde at vælge at leve på.

Måske lidt historie, lidt baggrund, hvorfor jeg selv syntes at jeg har noget livserfarring – du ved, mor til 3, et handikappet barn, forliste forhold ( mange ifølge dem der tæller…) tja, lidt om rejsen fra noget halv deprimerende, ikke med det som fokus, men et billede af, at der er altid et menneske bag den krop og det ansigt vi ser. Hvad har jeg gjort for at “overleve” ( det skulle jeg nemlig engang) vi kan da kalde det fra OVERLEVELSE til at LEVE i nuet, hvor jeg hele tiden er i spørgsmålet – hvad kan jeg ellers tilføre mit liv? Hvad er ellers muligt? Og der kommer mange ting:) Så hvis det føltes rigtigt for dig, så læs med, og tag hvad du kan bruge.

Kærligst Malue

Engel maskot som er inspireret af mexicansk graffiti kunst. Malue sommer site maskot.