Hyggelig indedørs billeder af en hemmelig get away på Falkenberg Starnd.

Get away

Hvordan forkæler du dig selv

Stikke af

Lever du et liv hvor du har brug for at “stikke af” engang i mellem, eller bare komme lidt væk???
Jeg har lige tilbragt et skønt døgn på Falkenberg Strandbad i Sverige, lækker mad, smukke omgivelser og dejligt spa.
Det fik mig til at tænke over hvor ofte jeg høre mine veninder tale om at have brug for at stikke af – komme væk – lade op osv. Faktisk syntes jeg at det er lidt trist, at vi lever en dagligdag hvor alting går så hurtigt, at vi bliver nød til at “stikke af” for at få tid til os selv. Ja, jeg ved godt at i er mange der er flittige brugere at fitness timer i centre omgivet af rigtig mange andre, og jeg hved godt at motion er både godt og vigtigt og at det udløser endorfiner der bl.a giver os glæde.

Stress

Men hvornår har du sidst spurgt din krop om den havde brug for at blive tæsket igennem en times hård træning – oven i en dags hårdt arbejde, indkøb, madlavning, børn ( eller andet der kræver…) Er din træning også blevet til endnu et gøremål der skal presses ind i en hektisk dag? Øger du i virkeligheden stress niveuet i din krop ved at presse den igennem sådan timer? Er du en af dem der gerne vil tabe sig, spiser rigtigt, OG træner for at tabe dig? Hvordan mon din krop ville reagerer hvis du snakkede lidt med den om hvad der i virkeligheden kunne bidrage til ro, glæde og vægttab? Dermed ikke sagt at du skal droppe motionen, blot spørge ind til hvad din krop helst vil, og hvilken type motion den lige har lyst til den dag 🙂

Spa er skønt

Jeg elsker det og invitere gerne så meget af det ind i mit liv som muligt, og jeg vælger dagligt at tjekke ind med min krop om hvad der vil være det største bidrag til den.
Mine dage på Falkenberg Strandbad blev brugt på ren afslapning, trods tilbud om yoga ( som er sundt) ville min krop bare gerne lave ingen ting, slappe af, blive forkælet, nyde og lade sig fylde op af smukhed.
Der blev også plads til at skabe nye ideer, så som at lave korte retreats – til evt. Falkenberg Strandbad, retreats der kan komme til at byde på dansen “Groove”, foredrag, meditation m.m. for alle os, der ikke nødvendigvis kan eller vil hive 10-14 dage ud af kalenderen ( og plus kr. 20.000) for at rejse til Thailand på et retreat.
Jeg skal snart på Groove workshop med den skønne og fantastiske Kirk Rønler, læs mere om det næste gang.

Engel maskot som er inspireret af mexicansk graffiti kunst. Malue sommer site maskot.