Kvinde i maske tager til sensual groove dance bal.

Groovin´Sensuel maskebal

Lørdag nat sensuelt

Lørdag nat bød Kirk Rønler på Sensuel maskebal, på hendes lyserøde gulve i København. Kom som en anden identitet… og nej, det var ikke udklædt som en M&M, men noget du godt kunne tænke dig at være/eller bare være mere af…

Jeg var på intet tidspunkt i tvivl, cat woman med et touch af Trinity fra the Matrix. 2 kvidelige karakterer der for mig symboliserer sensualitet, potentcy, lækkerhed, feminitet og er mega sexede.

Den var en fantastisk magisk aften, smukke lækre sexede mennesker, der blev groovet på de lyserøde gulve. Alle dansede sammen, men med sig selv – En dejlig mand der var med til festen spurgte mig hvad ideen med groove var? han syntes det var lidt underligt at en dans kunne blive så populær for kvinder ved at danse med sig selv, han undrede sig over hvor en mand passede ind henne i hele denne sammenhæng. Læs med i næste uge hvad mit svar til ham var 🙂

Groove hvad er det

Det er en dans – din helt egen dans, dans til musik der sammen med dine egne bevægelser løsner op i hele kroppen og ikke mindst sindet.

Søndag d. 05/03/17 skal jeg på groove workshop med Kirk Rønler på Gotved. læs mere om grooveworkshop her  Temaet er feminitet/sensualitet. Hmmmm, vil det sige at det skal jeg allerede være for at være med? skal jeg have sexet tøj på? lårkort og stiletter? min egen dans? så jeg skal altså selv finde på det hele oppe i mit hoved.

NEJ, jeg må helt selv bestemme hvad jeg vil have på, bare det er behageligt. Og resten, det vil jeg fortælle om efter på søndag:)

læs mere på kirkronler.dk

Kærligst Malue

Engel maskot som er inspireret af mexicansk graffiti kunst. Malue sommer site maskot.