Permanent Make-up

Om Permanent Make-up

permanentMakeup

Permanent Make-up kaldes også for mikropigmentering, semi-permanent makeup eller kosmetisk tatovering, men det er ikke det samme som en tatovering, og behandlingen er ikke permanent. Dette skyldes at farvepigmenterne kun implanteres i det øverste hudlag 0,06 til 0,12 mm dybt. Behandlingen er derfor semi-permanent.

Priser

Vores produkter

Permanent Make-up kaldes også for mikropigmentering, semi-permanent makeup eller kosmetisk tatovering, men det er ikke det samme som en tatovering, og behandlingen er ikke permanent.

Hvordan foregår en Permanent Make-up behandling?

To kvinder med makeup på kigger ind a kameraet. Skal repræsentere en behandling med permanent make-up fra Malue Sommer Wellness

Forud for behandlingen, lytter jeg til dine ønsker og vurderer, hvordan vi bedst muligt kan opfylde disse.

30 minutter før behandlingen påsmører jeg en lokalbedøvende creme på området der skal behandles. Bedøvelsen hjælper til at modvirke et ubehag ved behandlingen. Du har også mulighed for selv at påsmøre lokalbedøvende creme hjemmefra, lad mig vide hvad du har af præferencer.

Vi opmåler og optegner det ønskede behandlingsområde forud for Permanent Make-up behandlingen.

Jeg opmåler og optegner f.eks. dine bryn, og du godkender herefter optegningen inden selve behandlingen starter. På den måde sikrer vi enighed om, at det er den form du ønsker, mens vi samtidig tager højde for dine naturlige ansigtstræk og knoglestruktur (ved øjenbryn).

Hvor længe holder Permanent Make-up?

Holdbarheden af en permanent make-up behandling er ca. 1-3 år, afhængig af din hudtype, behandlingsområdet, din alder og dit farvevalg.

Fordi pigmentet placeres overfladisk i din hud, skal du forvente at du jævnligt skal vedligeholde dine læber, bryn eller øjenomgivelser med behandlinger, hvis du ønsker at bevare din permanente make-up.

Det betyder også, at du kan vælge at få ændret f.eks. dine bryn efter nogle år eller helt stoppe med at få dem behandlet, hvis du ikke længere ønsker det.

makeupPermanent03

Efter behandling af Permanent Make-up

Umiddelbart efter behandlingen vil du med stor sandsynlighed opleve, at det behandlede område er hævet og har en rødlig og ret markant farve. Hævelsen og den rødlige farve forsvinder igen i løbet af et par dage. Herefter vil farven midlertidig være endnu mere markant. Det er en naturlig del af ophelingen. Farven vil typisk falme 20-60% afhængig af behandlingsområdet og den anvendte teknik. Resultatet kan derfor først vurderes senere, og det kræver derfor lidt tålmodighed at vente på det endelige resultat.

Sårskorperne vil efterhånden falde af de næste dage (ca. 4-10 dage efter behandlingen). På dette tidspunkt ser farven lidt gennemsigtig og lys ud. Det betyder dog ikke, at farven er forsvundet, som man ellers nemt kan komme til at tro. Huden i det behandlede område er nemlig helt ny og derfor lys. Det er vigtigt, at du ikke prøver at fjerne hudflager, fordi du hermed risikerer af fjerne den deponerede farve og samtidig få ar.

Engel maskot som er inspireret af mexicansk graffiti kunst. Malue sommer site maskot.
DanishEnglish