Skinbooster Anti-age

Skønhed indefra og ud

En kvinde som kysser en gul rose. Repræsenterer en skinboost anti-age behandling hos Malue Sommer Wellness

Skinbooster er en vitaliserende behandling til ansigtet og øvrige områder så som hud med acne ar, dekolletage, hals og hænder. En behandling med Skinbooster udglatter fine linjer indefra og skaber en smuk glød, liv og fylde. Huden genvinder sit bedste kollagen niveau, de elastiske fibre og sin ungdommelige fasthed.

Behandlingen udføres gennem små mikroinjektioner der tilfører huden fugt indefra. De bedste resultater opnås ved en gentagelse efter 4 uger. I nogle tilfælde kan 2 efterbehandlinger være nødvendige. Herefter holder resultatet i 10 – 12 md.

Behandlingen hjælper med

Hvordan føles det?

Behandlingen er ikke forbundet med decideret smerte, men det kan føles ubehageligt at få sprøjtet hyaluronsyre ind. Heldigvis er indsprøjtningen hurtigt overstået.

Hvordan virker det?

Skinbooster er ikke en filler-behandling, toxin eller overfladisk hudpleje. Det er en fugtgivende behandling, der tilfører huden fugt indefra. Hyaluronsyre indeholder et naturligt ikke-animalsk stof, som giver øjeblikkelig effekt efter injektion. I klinikken benytter vi forskellige mærker som Restylane, Nahyco og Teosyal. Vi vælger hvilket produkt ud fra behov.

Priser de 3 boosters

Profhilo:  
2 ml 3600,-
 
Teosyal Redensity:
1 ml. 1800,-  2 ml. 2900,-
 
Restylane:
1 ml. 1500, – 2 ml. 2600,-

En behandling med Skinbooster udglatter fine linjer indefra og skaber en smuk glød, liv og fylde!

Sjældne bivirkninger ved Skinbooster

skinboost03

I forbindelse med kosmetiske indgreb og behandlinger, vil der altid være risiko for komplikationer og bivirkninger.

Ved behandling med Hyaluronsyre er blå mærker og hævelser, efter selve injektionen, den mest almindelige bivirkning. Disse forsvinder af sig selv i løbet af nogle dage.

I sjældne tilfælde vil man kunne få infektion i forbindelse med selve injektionen, hvilket i ekstremt sjældne tilfælde vil kræve behandling med antibiotika.

Engel maskot som er inspireret af mexicansk graffiti kunst. Malue sommer site maskot.
DanishEnglish