Vipper/Bryn/voks & Sukker

I min klinik så har du mulighed for at få en Vipper/Bryn/Voks & eller Sukker behandling med nogle af markedets højeste kvalitets produkter af en uddannet og erfaren behandler. Jeg nyder mit arbejder og nyder endnu mere at se mine kunder føle sin fornyet, smukke og veltilpas efter endt behandling. 

Sugaring med Pandhy's

En kvinde ligger nøgen på maven og nyder en sugaring behandling af sin ryg hos Malue Sommer Wellness
Til mine sugaring behandlinger har jeg valgt udelukkende at bruge PANDHY’S™ produkter. Jeg har erfaret over årene at de er de mest skånsomme og effektive.
Sugar Pasten masseres ind i hårsækkens åbning,
den gennemtrænger hårsækkens inderside, omgiver håret og indsmører det. Udtrækning er udført i hårets naturlige gro retning efterlader ingen knækkede hår i hårsækken eller rød, irriteret hud.
PANDHY’S™ sukkerpasta består af kun glukose, frugtose og vand. Dette sikrer de bedste og mest skånsomme resultater. Resultaterne taler for sig selv, og mine kunder elsker denne
metode som jeg har anvendt i mange år.

Se mere om Pandhy's i denne video

PANDHY’S™ sukkerpasta består af kun glukose, frugtose og vand. Dette sikrer de bedste og mest skånsomme resultater.

Vippebuk

Lash lift er et semipermanent buk af dine naturlige vipper, der holder op mod 12 uger. Behandlingen efterlader vipperne med et smukt buk der syner længere og er voluminøse.
Jeg anbefaler at farve vipperne samtidigt da det bare forbedrer det smukke resultat. Behandlingen varer ca. 50 min. Efter behandlingen anbefales det at give vipperne ro i 24 timer, dvs. ingen vand eller mascara.
eyelashes
Engel maskot som er inspireret af mexicansk graffiti kunst. Malue sommer site maskot.
DanishEnglish