Hypnose

Hypnose/NLP/Psycho-sensory

For all international sessions and different time zones, please send me a mail for scheduling sessions outside the available sessions in the booking system.

Jeg tilbyder hypnose online

Jeg, Malue Sommer, tilbyder hypnose online via Zoom. Jeg har gennem de seneste år haft rigtig mange sessions via Zoom – og det er min erfaring er at online sessions er lige så effektive som ansigt - til - ansigt sessions.

Book en ny tid

Fordele ved at vælge hypnose terapi online

Mange synes terapi online er optimalt fordi det giver en fleksibilitet i hverdagen at man ikke behøver afsætte tid til transport. Mange oplever derfor at det giver en større og bedre integration i hverdagen at man kan mødes online i hjemmet eller i en pause på arbejdet eller studiet.

Der er nogle, der oplever det mere trygt at mødes online, hvor det at sidde over for et andet menneske ansigt-til-ansigt kan være mere angstprovokerende og intenst. Det betyder sommetider at terapien bliver mere effektiv fordi klienten er mere tryg til at tage nogle chancer og få nogle positive oplevelser med at komme ud af komfortzonen.

Hvordan foregår hypnose online?

Hypnose sessions fungerer i princippet ligesom almindelige samtaler og det eneste det kræver er en computer med en stabil internetadgang og et webcam. Det er let at gøre det tekniske klar til en onlinesamtale.

Jeg bruger online sessions til mine onlinesamtaler og det eneste du skal gøre, er at trykke på det link, jeg sender til din mail umiddelbart inden vores møde.

Derudover skal du blot have testet på forhånd at din internetforbindelse er stabil, så vi ikke bliver unødigt forstyrret i samtalen.

Jeg tilbyder både online hypnose og hypnose fysisk i min klinik i Gentofte nær København.

Hypnose behandling inden for alle områder

Få åbnet din skattekiste fyldt med muligheder for at forandre dit liv på en måde, du aldrig har forestillet dig. 

Vil du føle dig som den bedste udgave af dig selv? Velkommen til hypnosens verden, hvor du ikke bare finder lindring og løsninger, men også en styrkelse af din indre kraft og glød. 

Jeg tilbyder hypnose til:

  • Stress

Forestil dig en verden, hvor du kan træde ud af det kaos, der omgiver dig, og ind i en tilstand af total fred og ro. Med hypnose lære du at mestre stress og finde balance i selv de mest hektiske situationer.

Det er som at træde ind i din egen hemmelige hule af ro og balance, hvor du  lære at jonglere med livets udfordringer som en sand troldmand.

  • Overvægt

Har du kæmpet med at slippe af med de ekstra kilo, der hænger ved som en irriterende skygge? Så kan hypnose være en effektiv behandling til vægttab.

Forestil dig at kunne se mad på en ny måde - som brændstof til din krop i stedet for trøst i tider med nød. Hypnose hjælper dig med at ændre dit forhold til mad og opnå varigt vægttab uden at gå på kompromis med livets glæder.

Læs mere om hypnose til vægttab.

  • Overspisning

Har du har et kompliceret forhold til mad? og har brug for at genopdage balancen, så er hypnose din trofaste ven! Det er som at få en GPS til dit sind, der guider dig sikkert gennem madens forhindringsbane, så du kan nyde hvert måltid uden at føle skyld eller skam..

  • Overgangsalder

Er du træt af at føle dig som en forvandlet udgave af dig selv på grund af overgangsalderen? Så kan hypnose være noget for dig. Det er som at tage en tur på en magisk karrusel, hvor du kan ride gennem hormonernes vilde rutsjebane og genfinde din indre ro og håndtere symptomerne med en nyfunden lethed.

  • Rygning

Sig farvel til cigaretterne én gang for alle!  Ved at bryde den mentale og fysiske afhængighed af cigaretter og genoprette din suverænitet. Det er som at få en helt ny version af dig selv, der er immun over for fristelser.

Læs mere om hypnose i forbindelse med rygestop.

  • Fobier

Er du træt af at lade frygt styre dit liv? Hypnose er som at få en tryllestav, der opløser enhver irrationel frygt og overvældende fobier ved at arbejde med dit sind på et dybt niveau og opløse frygten fra dens rod, og erstatte den med mod og selvtillid.

  • Mareridt

Hvis dine natlige eventyr føles mere som mareridt end som søde drømme, så er hypnose din billet til en fredelig nattesøvn. Det hjælper med at forvandle dine mareridt til behagelige drømme og lade dig vågne op frisk og veludhvilet.

  • Øget selvværd og selvtillid

Forestil dig at træde ud i verden med hovedet højt og hjertet fyldt med selvtillid. Med hypnose omformer du din indre dialog og opdager en dyb følelse af værdighed og selvsikkerhed. Det er som at få en magisk make-over for dit selv-udtryk - du stråler indefra og ud.

  • Forbedret præstationsevne

Drømmer du om at performe som en stjerne i alle livets roller? Hypnose er din backstage-pass til succes!  Hvad hvis jeg fortalte dig, at du allerede har alt, hvad der kræves for at opnå dine drømme?  Ved at træde ind i hypnosens scene  frigører du din indre superstar. Du finder klarhed, koncentration og en indre styrke, der får dig til at shine på hver eneste scene i livets store teaterforestilling.

  • Mestring af vaner og adfærd

Forestil dig at være herre over dine vaner og adfærd på en måde, der får dig til at føle dig som en sand rockestjerne! Med hypnose går du på en spændende rejse for at bryde med gamle vaner og skabe nye, sundere mønstre. Lad os danse med dine dæmoner og skabe et helt nyt soundtrack til dit liv, hvor du er hovedpersonen og sejren er sikret!

Oplever du en eller flere af de ovennævnte?

Så lad os sammen sætte kursen mod at mestre din verden og skabe dit liv, fyldt med glæde, succes og frihed! Med hypnose, NLP og  psyko-sensoriske teknikker som vores hemmelige våben vil vi bryde grænser og skabe mirakler, der vil forbløffe selv de mest skeptiske. Er du klar til at tage springet og omfavne det utrolige? Så lad os sammen skabe en symfoni af selvudfoldelse, hvor du er dirigenten, og hypnosen er den magiske kulisse, der understøtter dig i hvert et trin på din rejse. Med hypnose som din medspiller er du ikke bare en deltager i livets store show - du er stjernen!


Hypnose: En guide til forandring og selvopdagelse

Har du nogensinde overvejet den trance-lignende tilstand, du kan befinde dig i, når du kører bil? Fx når du kører fra A til B uden at kunne huske detaljer fra turen, fordi dit fokus var andetsteds. Du fokuserer på en enkelt ting og udelukker alt andet omkring dig - det er som at træde ind i en boble. Det er noget, vi gør dagligt, uden at tænke over det. 

Hypnose er ikke en mystisk tilstand; det er en naturlig del af vores hverdag. Når jeg hjælper dig ned i trancen, er det for at dykke ned i underbevidstheden hvor de store ændringer er mulige. Jeg gik selv igennem et hypnoseforløb for 15 år siden på grund af stress og selvværdsproblemer. Jeg oplevede ikke trance, og ændringerne udeblev. Denne oplevelse fik mig til at undersøge konceptet nærmere, og da fandt jeg Paul McKenna, hvis tilgang inkluderer Neuro-Lingvistisk Programmering (NLP) og psyko-sensory behandlinger. Ham er jeg udlært hos.

Flere facts her

Book en ny tid til hypnose allerede i dag

Er du klar til at tage kontrol over din krop og dit helbred? Så kontakt mig for at høre mere eller book tid til en session.

Du kan kontakte mig på telefonnummeret 22 34 94 44, via kontaktformularen eller på mail booking@maluesommer.dk - eller booke en ny tid her. Jeg glæder mig til at høre fra dig. 

Book en tid til hypnose her

Priser

Pakke m 2 sessions: DKK 3500,-
Enkelt session: DKK 2800,-