Fysiurgisk og Body Relief Massage

Forkæl din krop

Fysiurgisk og body relief massage behandling af kunde som ligger på en briks

Body Relief massagen løsner op for blokeringer og muskelspændinger i hele kroppen, så den genfinder sin naturlige rytme.

Denne unikke form for kropsmassage består bla. af dybdegående og pulserende massageteknikker, fysiurgisk, ESSE (bindevævsmassage), meridian- banemassage, akupressur, lymfedrænage, organmassage og KST omkring TMJ kæbe led og  led- frigørelser.

Behandlingen er baseret på en forståelse for, at alt i kroppen er forbundet, og at alle celler og hvert enkelt organ kommunikerer med hinanden. Dagligdagens stress, uhensigtsmæssig arbejdsstillinger, uforløste følelser og tankemylder m.m. stresser kroppen og dens velbefindende. Det medfører bla., at kroppen svækkes og i værste fald mister evnen til at helbrede sig selv. Dette resultater fx i muskelspændinger, ledsmerter, hovedpine samt diverse sygdomme.

Mænd og kvinder belaster deres krop lidt forskelligt (fx er mænd typisk mere usmidig men mere fysisk betonet). Derfor tilpasses behandlingen individuelt.

Se priser her

Behandlingen tilpasses til din krop og dit behov. Herved løsnes op for blokeringer og muskelspændinger i hele kroppen, så den genfinder sin naturlige rytme.

Har fascia og stress noget med hinanden at gøre

Det ser ud til at fasciavævet kan blive påvirket af langvarigt mentalt stress. Det viser sig, at øget sympaticus (kæmp-eller-flygt) aktivitet og en ubalance i nervesystemet kan gå ind og påvirke en bestemt type fasciaceller, som har evnen til at trække sig sammen og gøre vævet stift og dermed mindre elastisk.

Malue Sommer giver fysiurgisk massage af en kunde på briksen med udstrakte arme.
Malue Sommer giver fysiurgisk massage af en kunde med sine albuer.
Malue Sommer giver fysiurgisk massage af en kunde med sin underarm.
Malue Sommer giver fysiurgisk massage af en kunde med sin hænder.
Engel maskot som er inspireret af mexicansk graffiti kunst. Malue sommer site maskot.
DanishEnglish