CND Shellac

Hos Malue Sommer udfører jeg udelukkende CND Shellac på naturlige negle. Jeg udfører Shellac behandlinger med manicure.

Alle behandlinger afsluttes med CND Solaroil, for optimal holdbarhed samt pleje af negle og neglebånd.

CND SHELLAC® er en professionel neglelak, der giver en smuk heldækkende lakering og de smukkeste negle med høj glans, som holder i ca. 14 dage.

For nogen holder det længere. Holdbarheden forlænges ved fx. At benytte handsker ved rengøring, eller andre opgaver hvor hænderne er medet i sæbevand.

Behandling med Shellac skal udføres professionelt. Lakken hærdes i LED lys, for at give neglelakken den styrke, der får den til at holde i ca. 14 dage. Jeg er uddannet til at udføre CND Shellac behandlinger.

En af fordelene med CND Shellac er, at neglelakken er helt tør når du forlader klinikken, og neglene fremstår perfekte, elegante og smukke.

CND Shellac er derudover nem at fjerne. Der skal ikke files på neglen for at fjerne SHELLAC®. Neglene bliver ikke tynde eller på anden måde skadet uanset hvor længe man bærer SHELLAC®.

Med CND Shellac på dine negle på hænderne får du:

  • En lakering som er tør og hærdet når du forlader Malue Sommer
  • Et stort udvalg af smukke farver
  • Smuk glans
  • Hurtig påføring og aftagning
  • Allergivenligt produkt
  • En holdbarhed på ca. 14 dage
  • Smukke negle

Vigtigt at vide: Brug altid CND solarolie 2-3 gange dagligt efter en behandling med CND Shellac for optimal holdbarhed, samt for at tilføre den fugt din negl og dit neglebånd har brug for. Det er muligt at købe CND solarolie i klinikken.

Det er vigtigt at din CND Shellac bliver fjernet korrekt, for at undgå skader på naturneglen. Derfor anbefaler jeg, at du kommer her i klinikken og får det fjernet. 

Priser

Schellac hænder m/ manicure 45 min. DKK 450
Schellac fødder 60 min DKK 550
Schellac aftagning inkl ny lak hænder DKK 500
Schellac aftagning inkl. ny lak fødder DKK 600
Schellac aftagnig  hænder DKK 200
Schellac aftagning fødder DKK 250