Om mig

Malue Sommer

Mit navn er Malue Sommer, og jeg har haft en utraditionel, men spændende opvækst, der førte mig gennem lande som Saudi-Arabien, England og Canada. I Canada blev jeg beriget med indsigt i indianernes ritualer og skikke, hvilket har været med til at forme min forståelse af forskellige kulturer og livsveje.

Allerede som 18-årig vidste jeg, at mit kald var at arbejde med mennesker og gøre en forskel i deres liv. Jeg har altid troet på, at livet er en gave fyldt med muligheder, og jeg har dedikeret mit voksne liv til at udføre behandlinger, der har givet gode resultater for mine klienter. Min personlige mission blev forstærket, da mit tredje barn blev født med fysiske misdannelser. Trods lægernes dystre prognoser valgte jeg at kæmpe for min søns livskvalitet, og i dag lever han et normalt liv. 

Med mere end 20 års erfaring i min praksis har jeg haft privilegiet af at blive undervist af prominente navne som Stuart Wilde, Dr. Joe Dispenza og Tony Robbins, hvilket har inspireret mig til at udvikle mine egne unikke behandlingsmetoder. Jeg har arbejdet med energibehandlinger, holdt foredrag om sundhed og fitness, og behandlet adfærdsvanskelige unge. 

Mine uddannelser omfatter hypnotisør, massør i organ- og fysiurgisk massage, Kranio Sakral terapeut uddannet af Stanley Rosenberg, kurser i EFT (Emotionel Friheds Teknik), kosmetologuddannelse, personlig træning, ernæringsvejledning, coaching, Bars facilitator, Keto / intermittent fasting hos Dr. Eric Berg, permanent makeup og Groove Dance facilitator.

Med min fattende baggrund og en brændende passion for at hjælpe andre med at opnå deres fulde potentiale, er jeg klar til at være din guide og støtte på din rejse mod en bedre version af dig selv. Jeg tror på, at ægte forandringer sker, når vi tør træde uden for vores komfortzone og udforske nye muligheder. Med min hjælp kan du opnå de forandringer, du længes efter, og leve det liv, du virkelig fortjener.

Så hvorfor vælge mig? Fordi jeg ikke blot tilbyder en behandling; jeg tilbyder et løfte om transformation og en vej mod et liv fyldt med glæde, balance og succes. Tag det første skridt mod forandring i dag, til at udfolde dit fulde potentiale, kreere dit drømmeliv og lad mig være din guide på rejsen mod et bedre liv.

Certifikater fra mine kurser & uddannelser

Mine mange uddannelser har givet mig en bred viden samt et utal af værktøjer at arbejde med. Jeg elsker hele tiden at lære nyt. Jeg elsker faktisk konstant at udfordre min viden og er altid nysgerrig på at lære mere.