Ansigtsbehandlinger

Dybderens

En kvinde får en afslappende ansigtsbehandling

I alle mine behandlinger vælger jeg som udgangspunkt at benytte frugtsyre også kendt som AHA (med mindre huden er for sensitiv, så anvendes der PHA.)

Frugtsyrebehandlinger er meget effektiv når det kommer til glød, glans, fugt samt en forbedring af hudens struktur og glans. Frugtsyrebehandling går ind, på en kontrolleret måde, og fjerner det øverste lag døde hudceller og aktiverer cellefornyelsen. Frugtsyrebehandlinger exfolierer huden, styrker huden indefra og forebygger ældning og rynker i huden, mens behandlingen udefra arbejder på og afhjælper hudskader som, pigment, solskader og for tidlig aldring.

Behandlingen hjælper med

Vores produkter

Frugtsyrebehandlinger er meget effektiv når det kommer til glød, glans, fugt samt en forbedring af hudens struktur og glans

Ultralyd Peeling

Ydeligere anvender jeg også altid ultralyd i mine ansigtsbehandlinger.

Ultralyd´s effekten er helt fantastisk og fungere magisk ved bla.   
– Plettet hud / acne
– Rensning af hudorme, make-up rester, overskydende fedt
– Mitigate mørke pletter
– Reduktion af rynker

Denne kliniske peeling efterlader en smuk fast hud, der strutter af sundhed. 

Mesoestetic Signature Behandlinger

Et før og efter billede med Mesoestetic behandling

Er en effektiv behandling med øjeblikkelige og varige resultater. Reducerer linjer/rynker, fugter i dybden, stimulerer kollagen og elastin, og har en effektiv anti-oxidant effekt. Behandlingen tåles af alle hudtyper og kan derfor udføres på alle.
I behandlingen anvendes først en specielt udviklet peeling, der blandt andet indeholder salisylsyre og azalein syrer, for at optimerer penetrering af de aktive ingredienser der påføres efterfølgende. Disse aktive ingredienser er nærende, aktiver, samt antioxidnater der begge stimulerer elastin og kollagen dannelsen. Herefter påføres en crystal fiber mask der fugtgiver, lindre og regenererer huden.

Acnelan Peeling

En før og efter billede med Acnelan Peeling

Acnelan behandlingen er en intensiv professionel behandling, der giver resultater efter første behandling. Acnelan renser i dybden, fjerner urenheder og forbedre hudens tekstur. Produkterne er baseret på det unikke og innovative m.acne complex, der er synergistiske og komplementerende ingredienser (bl.a. salicyclic- mandelic acid, sodium lepargilate og shikimic acid) der arbejder på alle faktorer der forårsager acne. Giver derfor fantastiske resultater på acne- og seboroisk hud.

Mesoestetic Home Performance - Professional Antiaging Line

COLLAGEN 360° INTENSIVE CREME
Specielt udviklet til at vende tabet af kollagen, der skyldes organismens bekæmpelse af tegnene på naturlig aldring. Det høje indhold af marinekollagen, stimulerer cellefornyelses processen og reaktiverer produktionen af kollagen og andre substanser der giver huden volume.

Fire produkter fra firming solution fra MESOESTETIC® hos Malue Sommer Wellness
Fire produkter med Global Anti-Aging Solution fra MESOESTETIC® hos Malue Sommer Wellness

GLOBAL ANTI-AGING SOLUTION BY MESOESTETIC®
Serie specielt udviklet til at behandle tegn og symptomer der er karakteriseret ved fremskreden hudaldring. Beskytter og reparerer DNA, og beskytter mod fremtidig skade og sinker den for tidlige aldring.

REGENERATIVE SOLUTION FROM MESOESTETIC®
Indeholder plante stamceller der beskytter livet på dine eksisterende hudceller og forbedre hudens naturlige kapacitet til at reparere sig selv. Bekæmper rynker, der er første tegn på fremskreden aldring i huden.

Billede af tre pakker Stem Cell hudpleje fra Maluesommer Wellness
Billede af hele produkt linjen fra MESOESTETIC® hudpleje fra Maluesommer Wellness

Herudover tilbyder vi en lang række øvrige produkter fra mesoestetic til hjemmepleje. Alt fra rens, peeling, masker, serum, og pleje som vi sammensætter specielt til dit behov.
Helt unikke Anti-age produkter til meget rimelige priser.

Engel maskot som er inspireret af mexicansk graffiti kunst. Malue sommer site maskot.
DanishEnglish