Hypnose rygestop

Hypnose til rygestop: En effektiv løsning

Rygning er en vane, som mange gerne vil slippe af med, men det kan være en stor udfordring at kvitte cigaretterne. Traditionelle metoder som nikotinplastre og -tyggegummi kan være nyttige, men for flere mennesker er hypnose den mest effektive løsning. Hypnose til rygestop arbejder med sindet for at ændre de vaner og tanker, der ligger til grund for rygningen.
Ved at bryde den mentale og fysiske afhængighed, kan du opleve en helt ny og styrket version af dig selv og blive immun overfor trang og fristelser. 

Er det tid til at sige farvel til cigaretterne én gang for alle? Så lad mig hjælpe dig.

Book en ny tid

Hvordan kan hypnose hjælpe dig til et rygestop? 

Hypnose er en tilstand af fokuseret opmærksomhed, hvor jeg hjælper dig med at dykke ned i underbevidstheden, hvor store ændringer er mulige. Under hypnose er sindet mere åbent for positive forslag og ændringer. 
Gennem hypnose kan jeg hjælpe med at ændre din opfattelse af rygning, reducere trang og stress forbundet med rygestop og øge motivationen til at holde op. Det handler om at omprogrammere sindet til at associere rygning med negative følelser i stedet for nydelse.

Ved du ikke helt, om du er klar til at kvitte smøgerne endnu?

Så er du ikke alene. Mange oplever, at det ikke er helt enkelt at tage den endelige beslutning - at lægge cigaretterne på hylden. Du kender sikkert til de mange gode grunde til at stoppe rygning, f.eks. de skadelige virkninger rygning har på din krop, og de mange penge der hver måned forsvinder på det. 

Uanset om du er fast besluttet, eller går med tanken om at stoppe med at ryge, så vil jeg anbefale dig at prøve hypnose til rygestop. Det er en behandling, der både er nænsom og utrolig effektiv, og som kan hjælpe dig med at slippe afhængigheden og ændre dine mønstre. 

Online hypnose til dit rygestop 

I den travle hverdag kan det være svært at finde tid til fysiske hypnose-sessioner. Her kommer online hypnose ind i billedet som en praktisk løsning. Med online hypnose kan du deltage i sessioner i dit eget hjem, eller hvor i verden du befinder dig, du behøver altså ikke være begrænset af geografien. 

Udover at gøre det nemt for dig, kan det også hjælpe dig med at være mere afslappet og modtagelig for hypnosen. Online sessioner er lige så effektive som fysiske sessioner, og du har fleksibiliteten til at vælge det tidspunkt, der passer dig bedst.

Hvordan foregår online hypnose?

Når du booker en ny tid, kan du vælge at det skal foregå online. Efter du har bestilt tid, opretter jeg et zoom møde og sender dig et link til det private møde. Inden sessionen starter vil du få tilsendt et spørgeskema, der hjælper mig med at få den rette information, som jeg bruger i forbindelse med hypnosen. 

Første gang varer 1 ½ time, og anden/øvrige sessioner varer 1 time. 
Udover rygestop, hjælper jeg også med hypnose inden for andre områder såsom overgangsalder, søvnbesvær, vægttab, traumer og meget mere. 

Tag det første skridt mod et røgfrit liv

Er du klar til at tage kontrol over dit liv og slippe af med cigaretterne? Så lad mig hjælpe dig. Gør noget godt for din sundhed, din økonomi og dit liv. Hypnose kan være nøglen til at bryde fri fra rygningens greb.

Jeg tilbyder hypnose til rygestop, og har hjulpet mange med at bryde vanen og opnå et røgfrit liv. Med mange års erfaring og en dyb forståelse af, hvordan hypnose virker, kan jeg guide dig gennem processen med støtte og ekspertise. Behandlingen er skræddersyet til hver enkelt klient, hvilket sikrer, at du får den bedst mulige oplevelse og bedste resultater.

Book tid til hypnose til rygestop online eller i vores klinik i Gentofte nær København

Du kan nemt og hurtigt booke en tid til en session her på siden, og har du spørgsmål eller ønsker du at høre mere, er du velkommen til at kontakte mig på telefonnummeret 22 34 94 44, mail booking@maluesommer.dk eller gennem kontaktformularen her på siden. 

Du kan både booke tid hos mig, Malue Sommer i min klinik i Gentofte nær København, men også som en online session.  

Lad mig hjælpe dig med dit rygestop