BARS behandling

BARS behandling & Traume Release

Mit fokus

Mine energibehandlinger bunder i teknikkerne BARS & Traume release. Kort sagt er BARS mere et diagnosticerings værktøj, og Traume release er et kraftfuldt behandlingsværktøj. Jeg har efter tusindevis af behandlinger af klienter, samlet de to behandlingsformer til en strømlinet enhed, som jeg oplever øger effektiviteten og giver et bedre resultat. Det er blevet min egen, mit hjertebarn, min “go to” behandlingsform. 

BARS behandlingen kan hjælpe med:

 • Større mental klarhed, motivation og kapacitet til løsning af problemer
 • Blive bedre til håndtering af depressive og ængstelige tendenser
 • Markant større glæde og overskud i hverdagen
 • Hurtigere healing efter operationer samt færre smerter
 • Kontrol af destruktive adfærdsmønstre, afhængighed og psykisk disharmoni
 • Reducerer trauma og stressrelateret disharmoni
 • Bliver mindre udfarende og mere afslappet
 • Dybere ro og en uforstyrret søvn
 • Eliminerer angst og nervøsitet omkring eksamen og andre præstationer
 • Naturligt sundt forhold til mad samt indtagelse af mængden af mad

I visse tilfælde

 • Formindsker behov for medicinering ved mentale diagnoser som bl.a. ADHD
 • Kan give børn og unge med autisme en bedre forbindelse med deres omverden.
 • Kan hjælpe mennesker med sindslidelser at finde ro

Book tid til en behandling

Tag kampen op

Mange mennesker med kroniske lidelser, stress, angst, søvnbesvær m.v. har affundet sig med, at kroniske tilstande ikke kan helbredes, men i bedste fald blot kan stabiliseres, og at smerter kun kan dæmpes med medicinsk behandling.

Heldigvis får flere og flere øjnene op for, at man ikke behøver at være låst inde i en kronisk lidelse. Således erfarer mange, at en livsstilsomlægning med fx nye kostvaner og motion i forbindelse med energiterapi kan i mange tilfælde påvirke selv kroniske lidelser i en positiv retning.

.. Således erfarer mange, at en livsstils omlægning med fx nye kostvaner og motion i forbindelse med energiterapi kan i mange tilfælde påvirke selv kroniske lidelser i en positiv retning.

BARS behandling på celleplan

Hvad er BARS behandling & Traume release?

BARS & Traume release behandling har fokus på at bringe de ”ubærlige oplevelser” frem ved stimulering og aktivering af 32 punkter på hovedet og via samtaler. Når de gemte negative oplevelser kommer frem i lyset, kan oplevelserne og de forbundne følelser bearbejdes, så de ikke længere blot er gemt ubearbejdet i underbevidstheden. Resultatet kan have en overraskende stor effekt for selv mennesker med kroniske sygdomme. 

Det sker i kroppen

Cellulær hukommelse af bevidste og ubevidste traumer igennem ens opvækst, skaber et overstimuleret nervesystem. De følelser der opstår i kroppen, og som vi opfanger, er rent faktisk en universel udrensning af den cellulær hukommelse. Det er vigtigt at føle og give plads til de følelser der opstår, dog uden at overanalysere hvor og hvorfor de kommer. Du skal forestille dig en form for magnetisme, der trækker de sårede følelser ud af kroppen, og ved at anerkende dem og give dem plads, opløses de og derved frigives plads til nye dejlige positive oplevelser. 

Behandling i klinikken i Gentofte nær København

Behandlingen foregår på en massagebriks i min klinik, imens man ligger fuldt påklædt på ryggen. Berøringen er blid og behagelig. En undersøgelse viser, at 75 min. behandling kan modsvare 400 timers meditation. Læs mere om BARS påvirkning på depression og angst her

Jeg Malue Sommer tilbyder både BARS behandling i min klinik i Gentofte nær København og online.

Se priser her

Book tid til BARS behandling 

Ønsker du at booke tid til en behandling, eller er du interesseret i at høre mere? Så kan du kontakte mig på telefonnummeret 22 34 94 44, via kontaktformularen eller på mail booking@maluesommer.dk - eller booke en ny tid på knappen herunder. Jeg glæder mig til at høre fra dig. 

Book en ny tid