Malue Sommer rejser sig ud af vandet ved en idyllisk sø, på en meditations retreat

Meditations retreat med Jesper i Sverige

Meditations retreat på en ødegård i Sverige, find dig selv, giv slip, gå dybt, mærk, vær tilstede....

Jesper Westmark meditationsskolen.com tilbyder meditations retreats på sin Ødegård Sjøvik i Sverige, og der har jeg lige tilbragt en vidunderlig weekend.

Tidlig start

Meditation har været en stor del af min opvækst, min mor har altid været meget til øko, hjemmebag, meditation, spiritualitet, tilgivelse, clairvoyance, energi arbejde osv. Det har hun været god til at dele med mig lige siden jeg kan huske. Tror faktisk ikke der er en meditations teknik jeg ikke har prøvet. Det har bragt mange interessante oplevelser – dog aldrig helt det samme som alle de andre på holdene. De fik besøg af Mother Mary, Jesus, diverse engle, farver og hvad ved jeg. Tøm dit hoved for tanker… vær helt tom… omg. det var jo en umulig opgave, det var netop her mine tanker spassede helt ud. Det var her mine tanker var på Speed. Det gav mig altid mega meget præstations angst når det blev min tur til at “dele” jeg så sku aldrig noget, knoklede mest med at begrænse det overvæld af tanker der på ingen måde gav mening eller virkede relevant.

En forandring

Årene gik, jeg blev uddannet coach hos Anthony Robbins, her benyttede vi også meditation, nu med mantra – sid stille og luk øjnene og gentag denne sætning konstant. hmmm heller ikke optimalt for mig, min hjerne begyndte at kede sig, og jeg følte mig som en robot.

Hvad faen´ er det alle de andre kan, der mediterer som jeg åbenbart er den eneste der overhoved ikke fatter eller formår.? Shit, det medførte så meget modstand på meditation, mest fordi jeg ikke var god nok til det, og helt sikkert gjorde det forket..

SÅ lærte jeg nogle nye teknikker (som jeg bruger idag i min praksis) de fungere, skaber forandring og er ekstremt effektive. (ikke meditations relaterede) Men i den grad effektive og livs ændrende.

Det gik op for mig i løbet af weekenden, at bare fordi jeg har effektive redskaber der virker, er der jo altid plads til at tilføje noget mere, noget der skaber en anden bevidsthed, og det fik jeg lært. Meditationerne gav mig noget andet, en anden ro, en anden klarhed og bevidsthed.

Sauna gus

Udover meditation, tilbyder Jesper også Sauna gus Indian style!!! 4 gange 20 min. med en temp. på omkring 100 grader, første omgang tør sauna med salvie duft, herefter våd sauna med dufte og damp og KYS som Jesper så fint kalder det, når han lige svinger håndklædet rundt for at gi det en ekstra virkning, det bider godt, og rykker en del. – Et døb i søen efter hver tur, og er der is på, hakker vi da bare igennem den og hopper i der.

Tusinde tak

Jeg er totalt vild med Jespers måde at mediterer på, han giver plads til tanker – han giver plads til følelser og lyde, imens han blidt minder os om at vi blot skal forholde os i ro og huske at vi bare kan betragte det hele uden at gøre det til vores eget. TAK Jesper, tak for at det er ok at der er tanker og følelser imens jeg mediterer og tak for at du minder mig om at det er der, men de ikke er mine og jeg ikke behøver at gå ind i dem, eller at gøre mig selv forkert for at de er der.

Jeg er glad for, når jeg opdager en ting jeg har total modstand på, at jeg så formår at kigge på det, og ændre de overbevisninger jeg selv har, for derved at igen være åben og invitere det ind i mit liv som gavner og bidrager.

Nu er meditation igen velkommen i mit liv. 🙂

Kærligst Malue

Engel maskot som er inspireret af mexicansk graffiti kunst. Malue sommer site maskot.