BARS & Traume Release

Mit Fokus

Bars behandling anti stress med hænder på hoved

Mine energi behandlinger bunder i teknikkerne BARS & Traume release. Kort sagt er BARS mere et diagnosticerings værktøj og Traume release er et kraftfuldt behandlingsværktøj. Jeg har efter tusindevis af behandlinger af klienter samlet de to behandlingsformer til en strømlinet enhed, som jeg oplever øger effektiviteten og giver et bedre resultat. Det er blevet min egen, mit hjertebarn, min “go to” behandlingsform. 

Behandlingen hjælper med

I visse tilfælde

Tag kampen op

Mange mennesker med kroniske lidelser, stress, angst, søvnbesvær m.v. har affundet sig med, at kroniske tilstande ikke kan helbredes men i bedste fald blot kan stabiliseres, og at smerter kun kan dæmpes med medicinsk behandling.

Heldigvis får flere og flere øjnene op for, at man ikke behøver at være låst inde i en kronisk lidelse. Således erfarer mange, at en livsstilsomlægning med fx nye kostvaner og motion i forbindelse med energiterapi kan i mange tilfælde påvirke selv kroniske lidelser i en positiv retning.

.. Således erfarer mange, at en livsstils omlægning med fx nye kostvaner og motion i forbindelse med energiterapi kan i mange tilfælde påvirke selv kroniske lidelser i en positiv retning.

Behandling på celleplan

Hvad er BARS & Traume release behandling

BARS & Traume release behandling har fokus på at bringe de ”ubærlige oplevelser” frem ved stimulering og aktivering af 32 punkter på hovedet og via samtaler. Når de gemte negative oplevelser kommer frem i lyset, kan oplevelserne og de forbundne følelser bearbejdes, så de ikke længere blot er gemt ubearbejdet i underbevidstheden. Resultatet kan have en overraskende stor effekt for selv mennesker med kroniske sygdomme. 

Det sker i kroppen

Cellulær hukommelse af bevidste og ubevidste traumer igennem ens opvækst skaber et overstimuleret nervesystem. De følelser, der opstår i kroppen, og som vi opfanger, er rent faktisk en universel udrensning af den cellulær hukommelse. Det er vigtigt at føle og give plads til de følelser, der opstår dog uden at overanalysere hvor og hvorfor de kommer. Du skal forestille dig en form for magnetisme, der trækker de sårede følelser ud af kroppen, og ved at anerkende dem og give dem plads opløses de og derved skabes der plads til nye dejlige positive oplevelser. 

Det sker i klinikken

Behandlingen foregår på en massagebriks, imens man ligger fuldt påklædt på ryggen. Berøringen er blid og behagelig. En undersøgelse viser, at 75 min. behandling kan modsvare 400 timers meditation. Læs mere om BARS påvirkning på depression og angst her

 Se priser her

Bars behandling anti stress med hænder på hoved tæt på.
Engel maskot som er inspireret af mexicansk graffiti kunst. Malue sommer site maskot.
DanishEnglish