Om mig

Lad mig fortælle lidt om mig selv

Mit navn er Malue Sommer. Jeg har haft en utraditionel men spændende opvækst, hvor jeg bla. boede i Saudi-Arabien, England og Canada. I Canada tilbragte jeg en del tid sammen med indianerne og lærte om deres ritualer og skikke. Fordi jeg som barn mange gange blev mødt af udfordringer omkring sprog og forskellige kulturer, har jeg stor interesse for de mange forskellige veje, man kan vælge igennem livet.

Allerede som 18-årig vidste jeg, at jeg ville arbejde med mennesker, og jeg havde en stærk tro på, at jeg kunne gøre en forskel i andres liv. For mig er livet en gave fyldt med muligheder, og jeg har udført behandlinger med gode resultater hele mit voksne liv. Mit ønske om at gøre en forskel blev i særdeleshed personligt, da mit tredje barn kom til verden med adskillige alvorlige handicaps. Jeg ville ikke acceptere lægernes dystre prognoser for fremtiden og tog kampen op. I dag har min søn et næsten normalt liv på trods af den meget svære start på livet.

Mere end 20 års erfaring

I over 20 år har jeg udført behandlinger i min praksis. Jeg er blevet undervist af så store navne som Stuart Wilde, Dr.Joe Dispenza og Tony Robbins og inspireret af mange andre. Jeg laver en energibehandling, som stammer fra min egen udvikling og erfaringer igennem årene. Derudover har jeg undervist i fitness, holdt foredrag og undervist omkring sundhed, lavet kostplaner til både fitness og vægttab samt arbejdet med adfærdsvanskelige unge. Mit seneste skud på stammen er mit Keto og intermittent fasting coaching forløb, et kursus jeg har taget hos Dr.Berg.

Uddannelser

Certifikater fra mine kurser & uddannelser

Mine mange uddannelser har givet mig en bred viden samt et utal af værktøjer at arbejde med. Jeg elsker hele tiden at lære nyt. Jeg elsker faktisk konstant at udfordre min viden og er altid nysgerrig på at lære mere.

Min måde at arbejde på.

Jeg vil giv dig oplevelse

Når jeg laver energi arbejde fungerer jeg lidt som en computer, forstået på den måde, at jeg hele tiden får opgraderinger på en energifrekvens plan. Disse opgraderinger fører til downloads, som jeg overfører i form af tale.

Ord kan ses som en artikuleret energifrekvens. Når jeg taler under energiarbejde, bliver der, via mine ord, overført en energifrekvens, som går udenom hjernen. Herfra bliver den transmittet til en energi download i cellerne. Disse downloads assisterer dig i at modtage ændringer på et celleplan. Jeg fungerer som en slags katalysator eller en jordemoder, som giver liv til noget nyt.

Billeder af klinikken

Der kommer billeder fra den nye klinik snart.

Engel maskot som er inspireret af mexicansk graffiti kunst. Malue sommer site maskot.
DanishEnglish