Traume behandling

Hypnose som traume behandling: En skånsom og effektiv metode

At bearbejde og helbrede fra traumer kan være en lang og udfordrende rejse. Traditionelle terapimetoder kan være effektive, men nogle gange kan hypnose være den nøgle, der låser op for dybere lag af heling og forståelse. Hypnose til traumebehandling er en skånsom og effektiv metode, der hjælper dig med at arbejde med din underbevidsthed for at frigøre og bearbejde traumatiske oplevelser.

Book ny tid

Hvordan fungerer hypnose som traume behandling?

Hypnose er en tilstand hvor sindet er mere åbent for ændringer. Under hypnose kan jeg guide dig til at få adgang til underbevidste minder og følelser, som måske ikke er tilgængelige i din vågne bevidsthed. Dette kan hjælpe med at bearbejde og integrere traumatiske oplevelser på en mere konstruktiv måde.

Fordele ved at bruge hypnose til behandling af traume

  • Dybere forståelse og healing

Hypnose kan hjælpe dig med at få adgang til underbevidste minder og følelser, hvilket giver mulighed for dybere forståelse og heling af traumatiske oplevelser.

  • Reducering af symptomer

Hypnose kan hjælpe med at reducere symptomer på traumer som angst, flashbacks, og mareridt ved at arbejde direkte med de underliggende årsager.

  • Forståelse

Hypnose kan øge din selvbevidsthed og hjælpe dig med at forstå, hvordan tidligere traumer påvirker dine nuværende tanker, følelser og adfærd.

  • Skånsom tilgang

Hypnose er en skånsom metode, hvilket gør den velegnet til personer, der oplever traditionelle terapimetoder for overvældende.

Personlig tilpasset behandling

Jeg, Malue Sommer, tilbyder professionel hypnose til traumebehandling, og jeg skræddersyr hver session til dine unikke behov og oplevelser. Gennem en tryg og støttende proces hjælper jeg dig med at arbejde med de dybere lag af din underbevidsthed for at frigøre og bearbejde traumatiske oplevelser.

Jeg bruger bl.a. BARS behandling under hypnosen, som du kan læse mere om her

Mulighed for online hypnose til traume behandling

Med online hypnose kan du modtage behandling fra dine egne rammer. Dette giver dig mulighed for at være under hypnose i et trygt miljø, hvor du kan føle dig mere afslappet og er mere modtagelig for hypnosen. 
Online sessioner er lige så effektive som fysiske møder og giver dig fleksibiliteten til at finde tidspunkter, der passer ind i din hverdag.

Udover online sessions, tilbyder jeg Malue Sommer, også behandling i min klinik i Gentofte nær København.

Hvordan foregår online hypnose?

Når du booker en ny tid, kan du vælge at det skal foregå online. Efter du har bestilt tid, opretter jeg et zoom møde og sender dig et link til det private møde. Inden sessionen starter vil du få tilsendt et spørgeskema, der hjælper mig med at få den rette information, som jeg bruger i forbindelse med hypnosen. 

Første gang varer 1 ½ time, og anden/øvrige sessioner varer 1 time. 

Udover traume behandling, hjælper jeg også med hypnose inden for andre områder såsom overgangsalder, vægttab, søvnbesvær, rygestop og meget mere.

Book tid til hypnose til traume behandling allerede i dag

Lad mig hjælpe dig med at finde vejen til en sundere, gladere og mere balanceret tilværelse. Sammen kan vi arbejde mod at frigøre dig fra fortidens byrder og skabe en lysere fremtid.

Du kan kontakte mig på telefonnummeret 22 34 94 44, via kontaktformularen eller på mail  booking@maluesommer.dk - eller booke en ny tid på knappen herunder. Jeg glæder mig til at høre fra dig. 

Book ny tid